PREMII - Lansinoh

PREMII

La Lansinoh suntem extrem de mandri de produsele noastre si ne bucuram si mai mult daca primim recunoastere si premii de la mari organizatii care se considera si ele deosebiti.

 Premiul Produsul Inovator al Anului 2012

POY_2012_Logo_RGB_300dpi_100_119Consumer Survey of Product Innovation

Premiul Produsul Anului a fost infiintat acum 27 de ani si este acum cel mai important premiu pentru inovatie de produse votat de consumatori.

 


 

Castigator PTPA

ptpa-RGB-300dpi-large_100_100Parent Tested Parent Approved

Sigla de calitate PTPA inseamna ca parinti reali din medii de viata reala au votat pentru produs, produsul votat s-a ridicat la asteptarile lor si ca le-a castigat aprobarea.


 

Castigatorul Mom’s Choice Awards® Winner

3Mom’s Choice Awards®

Mom’s Choice Awards® (MCA) este sigla de calitate recunoscuta global pe care parintii, educatorii, retaileri si membrii mass-media o cauta atunci cand aleg produse sau servicii create pentru copii si familii.

 


 

The Bump – Castigatorul premiului pentru cel mai bun in usurarea alaptarii 2013

4The Bump, Best Of Baby Award

Premiile The Bump, Best Of Baby Awards le ofera parintilor un ghid suprem al celor mai bune produse de pe piata pentru mamici, tatici si bebelusi. De la produse pentru alaptare pana la patuturi, editorii de la The Bump testeaza sute de produse pentru a va face cunoscute produse care exceleaza cu adevarat.

 


 

Aur pentru cel mai bun produs de intarcare

6Loved by Parents

Premiile Loved By Parents sunt acordate pe baza voturilor a mii de parinti din intreaga lume ce aleg produsele, marcile si companiile lor favorite.

 


 

Aur pentru cea mai buna pompa de san electrica

5Loved by Parents

Votate de mii de parinti din intreaga lume, Premiile Loved By Parents evidentiaza produsele, marcile si companiile favorite ale consumatorilor.


 

Argint pentru cea mai buna marca etica

7Loved by Parents

Premiul anual Loved By Parents este acordat pe baza voturilor a mii de parinti din intreaga lume pentru produsele, marcile si companiile lor favorite.


 

Bronz pentru cel mai bun produs de baie pentru bebelusi

8Loved by Parents

Parintii din intreaga lume voteaza pentru produsul, marca sau compania lor favorita la Premiile Loved By Parents.

 


 

Premiul What To Expect Moms Love-It 2014

9WhatToExpect.com

Premiul What to Expect Moms Love-it recunoaste produse de bebelusi care alese chiar de mamici ca fiind unele dintre cele mai bune de pe piata.

 


 

Mumsnet Best 2015

12Mumsnet

Pentru ca unui produs sa ii poata fi acordata o emblema Mumsnet Best, trebuie sa fi primit cinci sau mai multe (trei in cazul destinatiilor) comentarii cu cel putin patru stele in ultimele 18 luni.

 


 

Aur pentru cel mai bun produs de alaptare

13National Parenting Product Awards (Ireland)

National Parenting Product Awards (Irlanda) National Parenting Product Awards testeaza independent si riguros produse in randul consumatorilor si al expertilor pentru a ajuta parintii si viitorii parinti din Irlanda sa aleaga produsele potrivite pentru bebelusii lor.


 

Aur pentru Hero Health Product For Mums

15Prima Baby

Prima Baby In asociere cu Sainsbury’s Little Ones, premiile Prima Baby sunt acordate dupa ce au fost testate mai multe saptamani si au fost evaluate de o serie de cititori, experti in parenting si produse de ingrijit copiii, precum si de utilizatorii MadeForMums.

 


 

Bronz pentru cea mai buna pompa de san manuala

15Prima Baby

Prima Baby In asociere cu Sainsbury’s Little Ones, premiile Prima Baby sunt evaluate de o serie de cititori, experti in parenting si produse de ingrijit copiii, precum si de utilizatorii MadeForMums pentru a va aduce cele mai bune produse pentru bebelusi.


 

Argint pentru cel mai bun produs de alaptare 2015

16Loved By Parents

Loved By Parents Premiile Loved By Parents, sponsorizate de Mothercare, Diono, Heinz Baby si iCandy, sunt acordate pe baza voturilor unor parinti reali si membri ai publicului. Premiul se bazeaza pe un numar enorm de voturi si reprezinta o excelenta sigla de calitate pentru orice produs.

 


 

Argint pentru cea mai buna pompa de san manuala 2015

18Loved By Parents

Loved By Parents Sponsorizate de Mothercare, Diono, Heinz Baby si iCandy, premiile Loved By Parents se bazeaza pe un numar enorm de voturi de la parinti reali si membri ai publicului. O excelenta sigla de calitate pentru orice produs.

 


 

Argint pentru cel mai bun produs de hranit portabil

17Loved By Parents

Loved By Parents Sponsorizate de Mothercare, Diono, Heinz Baby si iCandy, premiile Loved By Parents sunt premii prestigioase pentru orice produs, votat de mii de mame reale si membri ai publicului din intreaga lume.


 

Argint pentru cea mai buna pompa de san electrica

19Loved By Parents

Loved By Parents Premiile Loved By Parents sunt exact acest lucru, prin votul a mii de mame reale si membri ai publicului din intreaga lume. Premiile, sponsorizate de Mothercare, Diono, Heinz Baby si iCandy, reprezinta o excelenta sigla de calitate pentru orice produs.


 

Aur – Cel mai bun echipament pentru bebelusi si copii mici 2015

20Mumii

Premiile Best Baby and Toddler Gear de la Mumii sunt evaluate de sute de mamici reale, care pun la incercare toate produsele de top pentru a gasi cele mai bune produse de pe piata.

 


 

Aur pentru cel mai bun produs de alaptare 2016

21Mother & Baby

Premiile Mother & Baby au la baza testele realizate de o armata de mamici reale care pun ca si voi totul la incercare pentru a va aduce cele mai bune produse dintre toate care exista.

 


 

Aur pentru cel mai bun produs nou pentru maternitate / ingrijirea pielii 2016

22Mother & Baby

Mother & Baby Premiile Mother & Baby va aduc cele mai bune produse dintre toate care exista – toate produsele esentiale pentru bebelusi si copii mici, testate de o armata de mamici reale care pun ca si voi totul la incercare.

 


 

Bronz pentru cel mai bun produs de alaptare 2016

23Mother & Baby

Mother & Baby Testate de o armata de mamici reale care pun ca si voi totul la incercare, premiile Mother & Baby va aduc cele mai bune produse dintre toate care exista!


 

Bronze for Manual Breast Pump 2016

25Mother & Baby

The Mother & Baby Awards bring you the best of the best giving you all your essential baby and toddler products. They are tested by an army of real mums who put everything through its paces just like you will.


 

Bronz pentru cea mai buna pompa de san electrica dubla 2016

24Mother & Baby

Mother & Baby Aducandu-va cele mai bune produse dintre toate care exista, premiile Mother & Baby sunt acordate pentru toate produsele esentiale pentru bebelusi si copii mici, testate de o armata de mamici reale care pun ca si voi totul la incercare.

 


 

Premiul What To Expect Moms Love-It 2015

26WhatToExpect.com

WhatToExpect.com Pentru al doilea an la rand, produsele noastre au stralucit in lumina premiilor What To Expect, care sunt acordate pe baza interactiunilor online ale mamelor cu produsele.


 

Cel mai bun produs de alaptat 2016

27Mums & Tots Awards 2016

Mums & Tots Awards 2016 Mums & Tots este cea mai cunoscuta revista de maternitate din Irlanda, iar castigatorii premiilor anuale acordate de revista sunt votati de mii de cititori ai acesteia. In asociere cu Sudocrem.