Despre noi - Lansinoh

Despre noi

Rasheda-HagenFamilia noastră Lansinoh a început cu mai mult de 30 de ani în urmă cu o mamă care alăpta – Resheda Hagen, când s-a îmbarcat în cea ce a devenit compania Lansinoh în 1978, în Portland, Oregon, cu ocazia nașterii primului său copil. Resheda alăpta, însă după câteva zile mameloanele ei au avansat de la sensibile la insuportabil de dureroase.  Neputând să își aline deloc durerile cu ajutorul produselor disponibile, s-a gândit cu părere de rău să înțarce bebelușul.  Un lider La Leche League a încurajat-o să mai încerce să continue alăptarea și i-a recomandat lanolina, însă aceasta nu putea fi găsită în magazine.

Soțul Reshedei, medic, a reușit să găsească și să aducă acasă un borcan de o livră de lanolină de la farmacia spitalului.  Și-a aplicat lanolina pe mameloanele dureroase și a simțit imediat o ușurare. Mameloanele i s-au vindecat în următoarele câteva zile și a continuat să alăpteze cu succes. Resheda Hagen a început să promoveze avantajele „Lanolinei pure” ca tratament pentru durerile de mameloane pentru mamele care alăptează.

Resheda Hagen și-a înființat o societate în anul 1984 pentru a le oferi femeilor care alăptează o alternativă sigură și eficientă la produsele extrem de cosmetice disponibile pentru durerile de mameloane – un motiv major pentru faptul că nu reușesc să stabilească o relație de succes în alăptare. În anul 1984, a hotărât să cumpere lanolină în borcane de câte o livră și să o ambaleze chiar ea în recipiente mai mici pentru a le vinde mamelor care alăptează.

Când mamele hotărăsc să alăpteze, credem că ar trebui să primească sprijinul și încurajarea de care au nevoie pentru a beneficia de toate avantajele aferente și pentru a se asigura că și bebelușul simte același lucru. Noi vom lua mereu în serios mamele și personal nevoile acestora, creând produsele de înaltă calitate pe care și le doresc mamele și în care acestea pot avea încredere atunci când își hrănesc bebelușii și dezvoltă o legătură specială care se formează numai în cadrul maternității.